Hvordan identifisere nylonstoff

Nylon Fabric

Polyamid er vanligvis kjent som nylon (Nylon) og nylon, og dets engelske navn er Polyamid (PA); PA har gode omfattende egenskaper, inkludert mekaniske egenskaper, varmebestandighet, slitestyrke, kjemisk motstand, selvsmøring og friksjon Lav koeffisient, viss flammehemming, lett å behandle, egnet for fylling og forsterkning av modifikasjon med glassfiber og andre fyllstoffer, forbedrer ytelse og utvide bruksområde.

 Så hvordan identifiserer vi vanligvis om vi har nylonduk eller ikke? La oss ta en titt på identifikasjonsmetoden for nylonduk:

 1. Om mulig er den mest nøyaktige metoden å smelte nylonet med 37 % konsentrert saltsyre ved 20 grader i en halvtime.

 2. Hvis den kan skades litt, er brenning utvilsomt den beste måten. Nylon vil smelte og krympe når det er nær flammen, det vil smelte og ryke når det berører flammen, og det vil selvslukke når det forlater flammen. Brennende flamme melkehvit, stygg lukt, aminolukt; restegenskaper: harde lysebrune gjennomsiktige runde perler. Til

 3. Eller direkte bruk strekkmetoden, nylon er elastisk og forlengelsen er stor. I praksis er imidlertid elastisiteten til DTY-polyester med lavt trådantall lik den til nylonstoff, og det er vanskelig for personer med mindre erfaring å skille den.

 Guangzhou Tongxing Packaging Products Co., Ltd. (www.tongxingbag.com) spesialiserer seg på design og produksjon av snorvesker, nylonposer, miljøvesker, kosmetikkposer, ryggsekker, forklærog andre produkter, som alle kan tilpasses. Nye og gamle kunder er velkomne til å konsultere og tilpasse , Hotline for servicekonsultasjon: 0086 15507908850.


Innleggstid: 22. november 2021